arrow_drop_up arrow_drop_down
ontdek het geheim van goede sales

Ontdek het geheim van effectieve sales

Behaal meer leads, klanten en omzet
Direct toegang 

Sales Academy

Onbeperkt toegang tot exclusieve masterclasses van bekende experts
sales academy community

Exclusieve community

Toegang tot een en selecte groep ondernemers met passie voor sales
Sales Academy live inspiratiedag

Live inspiratiedag

Je sales naar een volgend niveau op deze dag vol inspirerende sprekers

Maak kennis met de experts

Richard van Kray

Klant-innovator & klantbetekenaar pur sang - auteur bestseller 'Sales vanuit je hart'
''Kies ervoor om daadwerkelijk van betekenis te zijn, daarmee kies je ook voor jezelf''

Richard van Kray heeft een behoorlijke transformatie door gemaakt. Jarenlang was hij een begenadigd hard-seller. De keiharde verkoop die hem succes bracht, maar ook oprookte. Na zijn crash in 2005 heeft hij zijn leven omgegooid. Van Kray is gaan bouwen aan een filosofie die als vertrekpunt de mens zelf heeft. Hij heeft het Robot-effect gekraakt hij en is vanuit de drijfveren van de mens zelf gaan kijken naar klantbetekenis in combinatie met geluk. Zijn gedachtengoed is dat wanneer mensen zich goed voelen, in elke situatie trouw mogen blijven aan zichzelf, dit een direct positieve impact maakt op zowel interne als externe klantgerichtheid.

In zijn masterclass zal Richard inzicht geven in de levels van klantcontact, het geheim van het Lymbisch brein delen, leren hoe je jezelf traint op het gebied van ongehoorzame klant-intelligentie en waarom je nooit het beste uit mensen moet halen.

Daniëlle de Jonge

Expert in eigentijdse klantrelaties - auteur bestsellers 'Verleid de klant', 'Human2Human: de nieuwe klantrelatie' en 'Extreem klantgericht'. 

''Onderscheidend én interessant zijn voor klanten vraagt om commerciële slagkracht, waardevolle klantrelaties en maatschappelijke impact.''

Als expert in eigentijdse klantrelaties helpt Daniëlle de Jonge professionals en ondernemers om zakelijk onweerstaanbaar en aantrekkelijk te zijn. Zij is al ruim 15 jaar veelgevraagd spreker en trainer en schreef drie bestsellers. Daarnaast schrijft Daniëlle praktische artikelen met tips over verkoop, acquisitie en klantgerichtheid voor diverse media, maakt ze diverse vlogs en is ze host van ‘Dé Klantenpodcast’ bij BNR.


Daniëlle doorloopt tijdens haar masterclass het hele commerciële proces van het allerprilste contact tot een jarenlange relatie. Met uiteraard een flinke dosis onderscheidende klantgerichtheid. Het mooie is dat de mogelijkheden voor klantgericht verkopen voor het oprapen liggen. Je hoeft ze alleen maar te pakken. Zo word ook jij zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk in alle opzichten!

Pedro van Helden

Marketing expert & ondernemer in hart en nieren - auteur bestseller 'Onweerstaanbaar Ondernemen'
''Ervoor zorgen dat ondernemers sneller groeien met hun bedrijf en successen boeken: dat is mijn missie en mijn passie!''

Tijdens mijn studie bedrijfseconomie kwam ik in aanraking met het ondernemerschap en het heeft mij nooit meer losgelaten. In mijn 10+ jaar als ondernemer en ondernemersadviseur heb meer dan 10.000 ondernemers begeleid. Dat doe ik door middel van mijn zelf ontwikkelde, unieke marketing methodiek waarmee ik er gegarandeerd voor zorg dat iedere ondernemer aan voldoende klanten komt. 

Door alle kennis van de afgelopen jaren bij elkaar te voegen en mezelf te blijven ontwikkelen ben ik ervan overtuigd dat ik ook jou kan helpen!


In de masterclass zal Pedro ingaan op het creëren van een onweerstaanbaar aanbod en het opstellen van een offerte die klanten voor jou werft.

Bas Wouters Sales Academy

Bas Wouters

Auteur van de internationale bestseller 'Online Invloed' en oprichter van Online Influence Institute

''Mijn missie: mensen en bedrijven naar een beter prestatieniveau helpen door ze overtuigingsprincipes en gedragswetenschap te leren toepassen''

Als jonge serial entrepeneur paste Bas overtuigingswetenschap succesvol toe in de financiële sector, waar hij omzetstijgingen tot 500 procent wist te behalen. Ook online was hij succesvol met Keukenplaats.nl, een disruptieve leadgenerator in de keukenbranche, goed voor miljoenen omzet per jaar.

Na verkoop van zijn ondernemingen ging Bas in de leer bij de wereldberoemde overtuiging- psycholoog Robert Cialdini. Hij mag zich de enige Cialdini Method Certified Trainer (CMCT) én BJ Fogg Certified Tiny Habits Coach ter wereld. Hij coachte en trainde wereldwijd honderden professionals bij het vergroten van hun offline en online overtuigingskracht. Zijn missie: mensen en bedrijven naar een beter prestatieniveau helpen door ze overtuigingsprincipes en gedragswetenschap te leren toepassen.

Tegenwoordig verzorgt Bas keynotes, trainingen en online cursussen via  onlineinfluence.com

Marjolein Bongers Sales Academy

Marjolein Bongers

Oprichter van House of Social Media, LinkedIn Expert én auteur van de bestseller “LinkedIn Power”.

"Creer digitale waarde. Indien jij geen waarde levert op social media zullen er weinig mensen naar je luisteren"

Als LinkedIn Expert helpt Marjolein Bongers (sales) professionals om meer resultaat te halen uit LinkedIn. Dit doet ze door middel van Social Selling lezingen en trainingen. 

Marjolein is officieel ambassadeur van LinkedIn Benelux en heeft de afgelopen 10 jaar gewerkt voor zowel MKB bedrijven als voor RTL Z,  Porsche, MARS Nederland, Schiphol Group, The Walt Disney Company, Canon en Radboud University. Daarnaast is Marjolein gastdocente voor diverse Hogescholen en Universiteiten en is ze als key-note spreker exclusief te boeken bij Quality Bookings.

In de masterclass leert Marjolein jou op welke manier je Social Selling via LinkedIn succesvol kunt inzetten.

Wat ga je leren tijdens de Sales Academy?

1. Human2Human klantgerichtheid: offline én online klantverwachtingen overtreffen

One size fit none, zéker als het gaat om klantgerichtheid. Wat verwachten klanten vandaag de dag? Welke offline en online manieren van klantgerichtheid passen bij jou én jouw doelgroep? Hoe zorg je dat je klantverwachtingen overtreft en jezelf daarmee zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk maakt?

2. Commercieel omdenken: de klant is aan zet

De tijd dat klanten slechts het eindpunt van een commercieel proces waren is definitief voorbij, ze willen juist graag onderdeel zijn van het hele proces. Op welke manier betrek je klanten en til je jouw commercie daarmee naar een hoger niveau? Op welke vlakken wil je klanten intensiever betrekken: product, proces en/of service? Hoe leer je jouw klanten en doelgroep nóg beter kennen?

3. Acquisitie: zo kom je aan tafel bij de klant

Direct contact leggen, (digitaal) netwerken of juist via mond-tot-mond-reclame: de mogelijkheden om met nieuwe klanten in gesprek te komen zijn talrijk. Welke acquisitievarianten passen bij jou en de doelgroep van jouw bedrijf? Hoe zet je acquisitie offline en online doelgericht in? Hoe vermijd je de USP-valkuil en omarm je de UBR’s om klanten voor je te winnen?

4. Het verkoopgesprek: klanten overtuigen zonder verkooppraatjes

Stappenplannen om een verkoopgesprek van begin tot eind vorm te geven: die werken dus niet. Wat is voor jou de beste manier om regie te nemen en houden in commerciële gesprekken? Op welke manier help je op overtuigende wijze klanten met kopen? Wat doe je met weerstanden, vragen om de opdracht en prijsdruk?

5. Ambassadeurs: klanten met labradorloyaliteit blijvend aan je binden

Klanten die lovend over je spreken helpen je om nog succesvoller te zijn, en dat trekt weer nieuwe klanten aan. Hoe laat je ‘gewone’ klanten uitgroeien tot ambassadeurs? Welke extra aandacht geef je aan ambassadeurs? Wat zijn manieren om ambassadeurs te helpen om jou te laten groeien?

Bonus: boekenbox

Ben jij een van de eerste 25 deelnemers? Dan ontvang je gratis een doos vol inspirerende en praktische salesboeken!

Hoe snel wil jij groeien in met jouw sales?

Goud

€3397,-
Eenmalige betaling
 • Alle masterclasses
 • Besloten community
 • Dagsessie
 • Certificaat Sales Academy
 • 4 x 1.5u expert Zoomsessie
Meest gekozen

Zilver

€1497,-
Eenmalige betaling
 • Alle masterclasses
 • Besloten community
 • Dagsessie
 • Certificaat Sales Academy


Bronze

€997,-
Eenmalige betaling
 • Alle masterclasses
 • Besloten community