arrow_drop_up arrow_drop_down

Behaalde resultaten voor klanten

Meer dan 10.000 ondernemers gingen jou voor!

Behaalde resultaten voor klanten

Meer dan 10.000 ondernemers gingen jou voor!

Emy van Houts

Bedacht Interieurdesign

"Samen groei gerealiseerd"

Pedro heeft mij een jaar lang begeleidt met mijn bedrijf. We hebben het met name over de marketing gehad en samen is het gelukt om een mooie groei te maken met mijn bedrijf. Sterker nog: ik ben nu weer bezig met mijn volgende stap. Het prettige is dat ik altijd met mijn vragen bij Pedro terecht kon en dat hij ook nu nog steeds met mij meedenkt. Pedro steekt je aan met zijn enthousiasme en ideeën waardoor je geïnspireerd raakt om aan de slag te gaan!

“283% groei behaald in 12 maanden tijd”

Jaap is een osteopaat die wel wat extra groei kon gebruiken. Hij heeft eerlijkheid hoog in het vaandel staan: een klant extra afspraken verkopen die hij niet nodig heeft, is niet zijn stijl.

Met behulp van een elevatorpitch waarin zijn onderscheidend vermogen goed naar voren komt en het realiseren van de WOW-factor heeft hij in korte tijd veel nieuwe klanten binnengehaald. Ook het oprichten van een online platform droeg bij aan een explosieve groei van maar liefst 283%!

Marco van der Heijden

Taxibedrijf Vanderheijden 

"Mijn bedrijf is helemaal klaar voor de toekomst en ik kan ook in mijn volgende stappen op Dennis en de andere experts terugvallen."

Na ons verhelderend strategiegesprek is Dennis Stad gelijk aan de slag gegaan met een bedrijfsscan. Vanuit deze analyse heeft hij mij inzichten, instrumenten en handvatten gegeven waarmee hij mij én mijn taxibedrijf supergoed heeft geholpen. De resultaten zijn gelijk merkbaar. Mijn bedrijf is helemaal klaar voor de toekomst en ik kan ook in mijn volgende stappen op Dennis en de andere experts terugvallen.

“Omzetverdubbeling door procesoptimalisatie”

Marco heeft een succesvol taxibedrijf dat elk jaar bleef groeien. Toch had hij het idee dat er meer uit te halen valt. Door de geldstromen te analyseren, een nieuw rittenregistratiesysteem te implementeren en goede investeringen te doen werden de processen geoptimaliseerd. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat zijn omzet met meer dan 100% is gaan stijgen!

Marike te Lintelo

Voetreflex - Coaching

"Ik raad Pedro aan iedereen aan die met zijn of haar bedrijf wil groeien."

Pedro van Helden heeft mij uitstekend begeleidt bij al mijn ondernemersvragen. Voor mijn eigen praktijk Voetreflex & Coaching kreeg ik praktisch toepasbare tips en adviezen die mij geweldig geholpen hebben.
Zijn marketingadviezen zijn erg  waardevol en zorgen ervoor dat ik zorgeloos kan ondernemen.

Het gevoel dat ik altijd bij hem terecht kan geeft mij extra vertrouwen en ervaar ik als zeer prettig. Ik raad Pedro aan iedereen aan die met zijn of haar bedrijf wil groeien.

LieverLef

Casestudy Premium Pakket

Door het Sparreo platform weet ik pas wat ondernemen is!

Dit platform heeft mij laten inzien dat succesvol ondernemen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Ik was al lang op zoek naar kennis op het gebied van ondernemerschap. Ik heb veel gelezen en geprobeerd, niet altijd met resultaat. Het mooie van dit platform is dat het heel volledig is. Ik heb hier echt alles gevonden wat ik nodig heb. Allemaal direct toepasbaar. Ook de masterclasses zijn erg leerzaam en voegen echt iets toe aan mijn bedrijf.

Sara Mickers    

Luverei

"Sparreo helpt ondernemers om ideeën om te zetten in acties."

Sparreo helpt ondernemers om hun ideeën om te zetten in acties. Acties die leiden tot positieve ontwikkelingen, tot succes. Niet omdat je die allemaal zelf niet kunt bedenken, maar omdat je ze niet allemaal zelf hóeft te bedenken. Het ei is al uitgevonden en daar mag je gebruik van maken. 

Hartstikke fijn!


Ik vind het leerzaam, waardevol en leuk om met behulp van de vragen en suggesties van Inge stappen te zetten met mijn bedrijf. De passie van Inge, de gedrevenheid om bij te dragen aan succes, die is merkbaar aanwezig. Dat geeft vertrouwen en enthousiasmeert.


Sparreo en Inge in het bijzonder, hartelijk bedankt voor het mooie voorbeeld, het delen van kennis en kunde, de bemoediging en oprechte betrokkenheid. Ik ben blij dat ik van jullie mag leren.

“Verlaag de bedrijfskosten en boek meer winst dankzij financieel inzicht”

Creatief ondernemer Lot stond voor een acuut financieel liquiditeitsprobleem, omdat haar omzet pas enkele maanden na inkoop ging lopen. Door het opstellen van een financieel plan kreeg ze inzichtelijk wat de pijnpunten waren, daalde haar accountantskosten en kreeg ze meer ruimte in haar liquiditeit. Door meer ruimte in haar liquiditeit kon ze haar leveranciers sneller betalen. Hierdoor heeft ze een korting bedongen en is haar brutomarge van 47% gestegen naar 51%.

Nicole van der Vegt

Better Understanding

"Pedro is enorm gedreven en op een prettige manier overtuigd van de mogelijkheden die er zijn. "

Op het moment van overstap van het werken binnen een grote organisatie naar het zelfstandig ondernemerschap ben ik in contact gekomen met Pedro. Als startende ondernemer was ik zoekend hoe mijn bedrijf succesvol op te zetten. Tijd om de stap te nemen om iemand met ervaring mee te laten kijken naar het concreet maken van mijn ideeën. 

 

In het traject dat ik bij Pedro volg, komt hij met enorm veel ideeën, mogelijke oplossing en stelt hij mij telkens de juiste vragen om zelf tot het inzicht te komen wat precies bij mij past. Momenteel zijn we ook aan het kijken naar het schaalbaar maken van mijn onderneming. Pedro is enorm gedreven en op een prettige manier overtuigd van de mogelijkheden die er zijn. 

 

Het traject geeft mij veel inspiratie en praktische handvatten. Mede daardoor heb ik nu alle vertrouwen in de groei van mijn bedrijf.

“Een stijging ik conversieratio van 11% en een hogere omzet per klant”

Danielle, eigenaresse van een schoonheidssalon, kwam bij ons terecht nadat ze haar groei zag stagneren. zelf had ze al van alles geprobeerd op social media, maar dat kostte haar ontzettend veel tijd. Door het benadrukken van haar onderscheidend vermogen valt haar salon nu veel beter op in vergelijking met de concurrent. Bovendien zorgde het verbeteren van haar website en de landingspagina’s voor een stijging in conversieratio van maar liefst 11%.

Jaap Koppelman

Praktijk HOI 

"Ik zal Sparreo dan ook bij  een ieder aanraden die opzoek is naar een stuk begeleiding."

Pedro, bedankt voor je ondersteuning. Willeke en ik hebben er veel aan gehad. We zijn bij je gekomen met de vragen “ hoe krijg ik mijn bestaande praktijk beter op de kaart en de agenda voller?” en “ wat zijn de stappen op onze nieuwe praktijk beter zichtbaar te maken?”

Door middel van je energieke en geduldige manier van begeleiden zijn we zelf goed gaan nadenken hoe we de boven staande vragen op een juiste manier konden beantwoorden en praktisch uit kunnen voeren. Met de juiste opdrachten en sturing is dit goed gelukt.

Voor ons was/ ben je de juiste “stok achter de deur”: geduldig, scherp, enthousiast en aardig. Je gaf ons het idee  dat je alle tijd voor ons had.

Door het proces van het maken van een “elevator pitch” zijn we kritisch(er) gaan kijken/ beseffen wat we aanbieden, wat de doelgroep is en hoe we deze kunnen bereiken.

Het heeft er voor gezorgd dat we zelf enthousiaster werden over onze eigen onderneming waardoor het snel is gaan “stromen”. Ondanks de coronacrisis loopt de praktijk vol en zijn we tevreden hoe het gaat.

De opdrachten en inzichten die je ons hebt meegegeven blijven goede tools om (in de toekomst) de praktijken te “boosten” en naar een volgend level te tillen.

Ik zal je zeker aanraden bij collega ondernemers.

Nicky Arts

Arts Matrijzen & Gereedschappen

"Ik zal Sparreo dan ook bij  een ieder aanraden die opzoek is naar een stuk begeleiding."

Wanneer je een eigen onderneming start en je niet goed weet waar te beginnen, dan is de keuze die ik gemaakt heb voor jou ook de juiste.

Pieter heeft mij begeleid in het opzetten van een ondernemersplan, samen gekeken naar haalbaarheid van de te oprichten onderneming.


Waar haal ik mijn klanten vandaan, hoe ga ik om met het factureren, waar zitten de valkuilen en hoe zorg ik voor groei van mijn bedrijf.

Op al deze vragen ben ik ontzettend goed ondersteund en hebben ze de tijd genomen om mij verder te helpen. Hierdoor heb ik in mijn eerste jaar dan ook de beoogde doelen behaald.


Ik ben zeer tevreden over deze club, ze zijn zeer kundig en persoonlijk in hun benadering.

Rick de With

Le Blanc Bikefit

“Opbouwend en kritisch advies helpt je verder.”

Inge Jansen heeft mij zeer goede adviezen gegeven om mijn BikeFit studio de laten groeien. Klanten fit op de fiets zetten is mijn passie. Een goed marketingplan en de juiste strategie helpt mij om de doelen te realiseren. Inge zet je aan het werk, maar dan volgen er ook plannen waar je zelf achter staat. Gedoseerde groei is mijn doel, daar hoort ook een goed advies bij!

Valerie Bollen

Wine Sessions

“Het hele Sparreo team wil echt dat je slaagt en dat kun je overal aan merken!"

 Ik wilde graag mijn onderneming verder online laten groeien maar vond het lastig om te bepalen waar de focus moest liggen. Online marketing expert Inge zorgde op de juiste momenten voor het juiste advies en liet me zaken vanuit een ander perspectief bekijken. 


Verder zijn de video's op het platform erg informatief en bevatten ze veel praktische tips die me echt verder hebben geholpen. Daarnaast kon ik met financiële vraagstukken altijd terecht bij Pieter, waardoor ik daarna met vertrouwen wat meer risico's durfde te nemen bij het investeren in mijn onderneming.

 

Sparreo is voor mij echt een uitkomst - ik kan het iedereen aanraden die zijn bedrijf naar een hoger niveau wil tillen.