arrow_drop_up arrow_drop_down

Meer klanten met behulp van onze unieke marketingstrategie

Groei gegarandeerd

Meer klanten met behulp van onze unieke marketingstrategie

Groei gegarandeerd

Zonder klanten geen succesvol bedrijf! Maar hoe zorg je voor een constante stroom aan nieuwe klanten? Hoe zorg je dat je zichtbaar bent voor potentiële kopers? Wat maakt dat zij kiezen voor jou in plaats van voor de concurrent? Het is een uitdaging waar veel ondernemers mee worstelen. Het genereren van leads en het binnenhalen van klanten is een vak apart. Jij bent goed in wat je doet, maar om op te vallen is dat simpelweg niet goed genoeg. Om te zorgen dat mensen staan te trappelen om jouw diensten af te nemen, is marketing belangrijk. Veel ondernemers zijn hier niet in thuis. Gelukkig zijn de marketing experts van Sparreo dat wel!

Benieuwd naar onze succesvolle marketing technieken? In het boek 'Onweerstaanbaar Ondernemen' - bestseller en daarmee nummer #1 op managementboek.nl - vind je concrete tips zodat jij gegarandeerd aan meer klanten komt.


Waarom kiezen voor Sparreo?

Het bepalen en vervolgens goed inzetten van een juiste marketingstrategie is een uitdaging. Onze marketing expert gaat deze uitdaging graag met je aan en bepaalt samen met jou de strategie die past bij jou, je bedrijf en je doelstellingen. We bepalen welke klanten je binnen wilt halen en welke kanalen je daar het beste voor inzet. De marketing expert zorgt voor een goede mix van effectieve strategieën en kanalen, ongeacht je marketingbudget! Je ontvangt een strategie met praktische uitwerkingen waar je direct mee aan de slag kunt. Succes verzekerd!

Dit leveren de adviezen van onze marketingexperts jou op:

  • Meer klanten en meer omzet met minimale investering
  • Niet zomaar klanten, maar jouw ideale klant. De klant waar jij energie van krijgt
  • Strategieën waarmee de klanten vanzelf naar jou toe komen, zonder al te veel marketing- en verkoopinspanningen
  • Meer omzet uit bestaande klanten, zodat jij niet constant actief op zoek hoeft naar nieuwe klanten
  • Meer tijd en energie om te doen waar jij goed in bent

Een marketing expert helpt jou met:

Doelgroepbepaling

Oftewel: het vinden van jouw ideale klant. Samen onderzoeken wij kritisch jouw doelgroep en zoeken uit hoe we deze het beste bereiken.

Leads genereren

Vergroot op een makkelijke manier jouw netwerk en leer hoe jij effectief en efficiënt je netwerk inzet om aan nieuwe klanten te komen. Met gerichte acties genereren wij leads en bouwen we een waardevolle database op voor jouw bedrijf. Vervolgens zorgen we dat een lead ook een klant wordt.

Ambassadeurs

Maak van iedere klant een ambassadeur, zodat elke klant jou weer minimaal één nieuwe klant aanlevert. Een goedkopere manier om aan klanten te komen is er niet! Onze expert leert jou (en je medewerkers) hoe je dit realiseert.

Verkopen

Op een manier waarop jij en jouw klanten het nog leuk vinden ook! Je leert hoe je de klant gemakkelijk en op een natuurlijke wijze kunt verleiden, zodat zij “ja” zeggen op jouw aanbod, zonder dat je daarbij opdringerig overkomt.

Ben jij klaar voor meer klanten en meer omzet?

Laat marketing voor jou werken en plan een gratis strategiesessie in met onze expert.

Zij gingen je voor

Super goede service! 

Met enthousiasme, betrokkenheid en deskundigheid, kun je met Sparreo discussiëren en sparren. Ze motiveren je om net over dat moeilijke drempeltje heen te gaan. Echt ontzettend prettig en echt waar voor je geld!
Dieke Geerling 
Kusafiri

Met Sparreo succes gerealiseerd

De experts van Sparreo hebben een hoge betrokkenheid en echt kennis van zaken. Ze komen met veel bruikbare tips en initiatieven. Mede dankzij Sparreo is onze webshop Woodstockdesign.nl een groot succes.
Daniel & Yvonne
Woodstock Design

Michael Rothman

Cornerstone Chiropractie

Heel waardevolle & praktische tips!

Pedro heeft mij ontzettend goed begeleid en geholpen op het gebied van marketing. Het platform dat Sparreo ontwikkeld heeft, bestaat uit mega interessante  ondernemersfilmpjes, templates en masterclasses waar je echt iets van opsteekt. Ze leveren echt een goede bijdrage aan de groei van mijn bedrijf. Ik raad ieder bedrijf dat wil groeien, Sparreo van harte aan.