arrow_drop_up arrow_drop_down

Altijd de juiste beslissing dankzij goed financieel inzicht

De basis van jouw bedrijfsresultaat

Altijd de juiste beslissing dankzij goed financieel inzicht

De basis van jouw bedrijfsresultaat

Heb jij een realtime overzicht van jouw financiële situatie? Of loop jij wel eens tegen onvoorziene posten, hoger uitvallende kosten en  tegenvallende omzet aan? Door een goed financieel inzicht ben jij beter in staat haalbare doelen te stellen en de juiste keuzes te maken. Je bent je veel sneller bewust van zaken die niet lopen. Door dit bewuste ondernemerschap ga jij groeien! Het is logisch dat jij als ondernemer geen financieel expert bent. Niet voor niets besteden veel ondernemers hun financiën uit aan derden. Onze financieel experts staan te popelen om jou echt inzicht in je financiën te geven, zodat jij als ondernemer de juiste beslissingen maakt en gaat groeien!

Waarom kiezen voor Sparreo?

Stel jij jezelf doelen? Kijk jij vooruit in jouw onderneming? Juist de ondernemers die financiele doelen stellen behalen deze sneller en vaker en zijn daardoor succesvoller.

Samen nemen we de cijfers door en maken we een reële prognose voor drie jaar. Op basis van deze prognose stellen wij de juiste doelen. Deze prognose geeft sturing voor jouw beslissingen. Ook stellen we samen met jou realistische doelen die we koppelen aan een concreet en meetbaar marketingplan. Met het financiële plan en de daarbij horende doelstellingen kan jij als ondernemer aan de slag, bespaar je tijd en neem je de juiste beslissingen die leiden tot groei! En natuurlijk blijven wij je begeleiden en toetsen we samen de praktijk zodat jij snel kunt schakelen.

Dit levert financieel inzicht jou op:

  • Een praktisch financieel plan dat à la minute inzicht verschaft in de financiële gezondheid van je bedrijf .
  • Een doelenplan om je bedrijf optimaal te sturen en snel te acteren indien zaken niet zoals gepland lopen. 
  • Financiën gekoppeld met marketing en efficiency voor echte slagkracht.
  • Een plan dat door iedere financier geaccepteerd wordt als onderbouwing bij een (toekomstige) financieringsaanvraag .
  • Je bespaart tijd en geld en gaat efficiënter te werk, waardoor jouw onderneming volop kan groeien!

Een financieel expert helpt jou met:

Inzicht en creëren van een financieel plan

Samen nemen we de cijfers van jouw onderneming door en maken we een reële prognose voor drie jaar. Deze prognose geeft inzicht in de liquide positie van het bedrijf, laat zien welke reserveringen moeten worden gedaan voor toekomstige investeringen en belastingen en geeft sturing voor jouw beslissingen.

Financiering

Nadat het plan is opgeleverd gaan we om tafel om te kijken of de investering of financieringsaanvraag aan te raden is. Hierbij houden we rekening met verschillende scenario’s.

Doelen ​​​​stellen

Door heel bewust doelen te stellen is het veel realistischer dat je die doelen ook daadwerkelijk behaalt. Financieel inzicht helpt daarbij! Met onze kennis en ervaring op het gebied van marketing en ondernemerschap helpen wij jou met het bepalen van de juiste weg naar groei.

Ondersteuni​​​​ng bij de uitvoering

Samen met jou gaan we de praktijk vervolgens regelmatig toetsen aan de begroting en sturen we bij waar nodig. Heb je hulp nodig met het doen van een financieringsaanvraag? We onderzoeken de verschillende opties en helpen jou met het kiezen van de juiste vorm en aanbieder. 

Wil jij echt weten hoe financieel inzicht het verschil kan maken voor jouw bedrijf? 

Wacht niet langer en plan een gratis strategisch adviesgesprek in met onze financieel expert.

Zij gingen je voor

Vakkundig en begrijpbaar
Ontzettend blij ben ik met de begeleiding en ondersteuning van Pieter. Hij is vakkundig  en kan dat begrijpbaar aan mij overbrengen. Sparreo staat mij met raad en daad bij en prikkelt mij op een prettige wijze.


Johanna van de Velde
Mental Mentor

Persoonlijk en alle kennis in huis

Hele vakkundige club experts die mij hebben geholpen met het vergroten van mijn financiële inzicht. Op al mijn vragen ben ik ontzettend goed ondersteund. Ik heb veel praktische tips gekregen en ze nemen steeds uitgebreid de tijd om mij te helpen. 

Nicky Arts
Arts Matrijzen & Gereedschappen

Inge Verschuuren

OrthoFysio Brabant & RelaxMom

Succesvolle financieringsaanvraag

Sparreo heeft mij geholpen om een uitgebreid plan in mijn hoofd om te vormen naar een goed onderbouwd bedrijfs- en financieel plan. De experts hebben mij geholpen overzicht te scheppen en geholpen met een logische opbouw in de te volgen stappen.  Sparreo geeft snel en doeltreffend advies op het moment dat je dat nodig hebt. Zo kun je snel knopen doorhakken en verder met de volgende stap.